14-10-11

Tita en haar handtas

Long time no see but still alive! Ik ben op zoek naar leuke dingen om te posten en wil het roer een beetje omgooien. Maar omdat ik het momenteel een beetje te druk heb met allerhande andere dingen is het hier dus wat stiller.

Maar vanmorgen kwam ik, zoals elke dag, bij Lilith terecht en toen ik deze las, kreeg ik ook zin om de inhoud van mijn handtas eens te fotograferen. Dus bij deze...

BILD1309.JPG

1) bovenaan ligt mijn roze zakagenda die ik al lang niet meer als agenda gebruik omdat Google Agenda waarschijnlijk mijn indrukwekkendste ontdekking van 2011 is, wel wordt hij nog gebruik om raprap iets te noteren dat ik wil onthouden (boektitels en zo)

2) links liggen 2 Labello's: een roze voor wanneer ik in een zoete mood ben, de groene wanneer ik meer zin heb in een muntsmaakje (ik ben trouwens redelijk verslaafd aan Labello's: ik heb ze met hopen en ik smeer de hele dag door)

3) ernaast ligt een pakje vochtige doekjes: altijd handig als je onderweg iets eet of wanneer je met klein mannen op stap bent

4) daarnaast liggen kersenlolly's die ik overlaatst plots tegenkwam en uit nostalgie heb ik ze dan maar gekocht

5) daarboven ligt een flesje met druppeltjes die de maandelijkse buikpijn verlichten/wegnemen/voorkomen: geweldige uitvinding én biologisch!

6) rechts mijn bandopnemertje: eigenlijk bedoeld voor de zangles, maar ik gebruik het ook om dingen te onthouden of om zinnen uit boeken of interviews op te nemen

7) weer helemaal links het hoesje van mijn fototoestel, waar natuurlijk normaal mijn fototoestel in zit, maar daarmee trok ik dan weer deze foto

8) ernaast een mini-flesje handalcohol

9) daarnaast mijn mp3-speler waarvan momenteel mijn oortjes defect zijn (wat is dat trouwens met oortjes: die gaan altijd zooooo snel stuk!), maar waar enorm veel geweldige muziek opstaat voor onderweg

10) daar vlak onder ligt mijn mini-tube handcrème: vooral in de winter ga ik die weer veel nodig hebben (op het werk met mijn handen in water zitten gecombineerd met de kou van buiten is niet echt vriendelijk voor mijn handjes)

11) schuin erboven rechts een pakje zakdoekjes voor neuzen die lopen door de kou na een fietstocht of voor bloedneuzen in mijn geval (hoewel het gelukkig ondertussen toch al weer eventjes geleden is)

12) ernaast mijn appeltjesportefeuille (gevonden in Spanje) met mijn belangrijkste kaarten en briefjesgeld

BILD1312.JPG

13) rechts daarnaast reserve-batterijen voor mijn fototoestel (en normaal zitten er ook altijd reserve-batterijen voor mijn bandopnemer in, maar blijkbaar moet ik er nieuwe gaan kopen)

14) daarnaast mijn EHBO-spulletjes: pijnstillers, pleisters, pleisters tegen blaren, Bach-rescue-spray voor stressy momenten en Bach-rescue-crème voor kleine pijntjes (altijd handig als je vaak met klein mannen op stap bent) en een nagelknippertje

15) roze post-itjes: om snel iets te noteren en in mijn agenda/notitieboekje te kleven

16) weer links een lijst met boekentitels: een geheugensteuntje voor tijdens mijn bibliotheekbezoekjes

BILD1310.JPG

17) daarop 2 balpennen (altijd 1 op reserve voor als de ene niet schrijft)

18) rechts ernaast een rode gehaakte (door mijn groottante, kort voor ze overleed) portefeuille met mijn klantenkaarten en zo

19) daarop een pakje kauwgum

20) rechts ernaast een flesje parfum en een mini-busje deodorant (ik hou niet vast aan 1 bepaald geurtje, ik wissel liever af)

21) rechts ernaast een boek (in dit geval "Verloren" van Nicci French)

22) weer links liggen nog mijn zakspiegeltje, een eyeliner (die ik als oogpotlood gebruik) en zo'n stick om oneffenheden te verbergen (de naam ontglipt me even)

23) rechts ernaast een klein rood portemonneetje met mijn kleingeld

24) eronder een rood boodschappentasje met witte bollen: aangeschaft omdat ik nooit een zakje bijhad tijdens het boodschappen doen. Nu dus wel!

25) ernaast nog mijn gsm-die-zijn-beste-tijd-gehad-heeft-en-binnen-een-paar-maandjes-hopelijk-zal-vervangen-worden-door-een-smartphone

 

En dat alles prop ik dan in deze handtas (omdat ik in een grotere helemaal alles kwijt raak):

BILD1314.JPG

Vaak heb ik ook nog een flesje drinken bij, een sjaaltje, een paraplu, een koek,... En maandverband niet te vergeten.

Daarom heb ik vaak nog een extra zakje bij om mee te slepen. Het is waarschijnlijk totaal geen zicht, maar ja.

Overigens onthou ik van Lilith de tip om een paar oorbellen bij te hebben.

 

En? Nog iemand zin om de inhoud van haar handtas met ons te delen?

00:56 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Amaaai gij krijgt daar veel ingepropt zeg!! Die druppeltjes tegen de maandelijkse miserie, daar wil ik wel méér van weten?! :) Labelloverslaafd jep that's me too... Ik moet mijn sjakosh eerst eens dringend uitkuisen, daarna zal ik de inhoud misschien ook ten toon stellen!

Gepost door: LJ | 17-10-11

Reageren op dit commentaar

Yep die druppeltjes daar willen we een blogpost over!!!

En ikzelf ben dol op de labello met olijfolie en citroen.

Maar krijg jij dat echt allemaal in die handtas? *Wauw*

Gepost door: Alice | 21-10-11

Reageren op dit commentaar

Uw lijstje van boeken zou mijn lijstje kunnen zijn :-)

Gepost door: Ladybird | 23-10-11

Reageren op dit commentaar

By the way: als je boekentips wil, ik ben sinds kort begonnen met mijn boeken in te geven op www.goodreads.com, dan stellen zij dingen voor. Nog niet echt iets goeds gevonden, maar het is het proberen waard... Zelfde met Amazon.com: ik gaf daar titels in van boeken die ik goed vond, en dan krijg je lijstjes van "readers who liked this also liked...".

Dat van die oorringen, dat ga ik ook eens gaan bekijken bij Lilith... Geen slecht idee.

Gepost door: Ladybird | 26-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.