05-09-11

Druk druk

't Is niet dat ik mijn verhaal niet meer wil vertellen. Hoewel ik wel op zoek ben naar een manier om hier te posten met wachtwoord. Eigenlijk wil ik niet dat alles door zomaar iedereen gelezen kan worden.

En bovendien heb ik hier een enorme opruimactie gedaan. Allé, eigenlijk is die nog altijd bezig. Ik heb serieus wat weggegooid en zo. En binnenkort moet ook mijn laptopje er eens aan geloven: ik ga eindelijk weer alles kunnen terugvinden, in mappen enzo. (Jep, ik ben zo eentje dat gewoon op "opslaan" drukt en het beestje een naam geeft en daar moet het het dan maar mee doen.)

Daarbij komt nog dat de babysitopdrachten me om de oren vliegen, dat ik dringend mijn eco-cheques eens moet gaan afhalen, dat ik al een serieuze boete heb bij de bibliotheek omdat ik er gewoonweg niet geraak, dat ik dringend mijn slaapkamer eens moet poetsen (zeker nadat ik vorige week heel stoer met een bekertje een reuzespin heb gevangen en buitengezet), dat ik vandaag met vriendin S. heb afgesproken en een cadeautje voor haar heb dat ik nog moet inpakken, dat ik ook nog geld moet gaan afhalen in 't dorp omdat gaan eten nu eenmaal niet gratis is, dat ik verslaafd ben geraakt aan de Sims op facebook, dat ik in een ongelooflijke leesbui ben de laatste tijd en ook in een muziekbui, dat het hoog tijd word dat ik terug begin met piano spelen, dat ik dringend een afspraak moet maken met mijn zanglerares,...

Druk druk druk dus.

Maar alvast bedankt voor jullie reacties!

08:23 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Met wachtwoord posten op Skynetblogs gaat niet. Dat is de reden waarom ik ben weggaan. (Of ze moesten het nu gewijzigd hebben.)
Heb toen met Dennis aan het mailen geweest en er was geen mogelijkheid toe.
Groot gemis samen met een slechte lay-out.

Neem maar rustig je tijd!

Gepost door: Alice | 05-09-11

Reageren op dit commentaar

Jep denk ook niet dat wachtwoord bij Skynetblogs gaat. Wordpress is in alles een overtreffer :-)
Ik begon me al af te vragen waar je uithing! Maar die drukke periodes kom en gaan he, wij wachten wel!
Ahja btw: spinnen leven niet graag in stof. Dus zo vuil is je kamer dan ook weer niet hihi.

Gepost door: LJ | 05-09-11

Reageren op dit commentaar

Bezig zijn en blijven is vaak therapeutisch, dus dit lijkt me allemaal super! :)

Gepost door: L. | 04-10-11

Reageren op dit commentaar

Hey meid, waar hang je uit? Alles ok daar in het noorden? :-)

Gepost door: LJ | 12-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.