21-06-11

Tita counts her blessings

Vorige week maandag stond ik op met een superleuk gevoel wetende dat ons vriendinnendagje eindelijk zou doorgaan. 't Was dan ook een heerlijk middagje met bijbabbelen, lachen, cava, schattige en grappige kindjes, een man die zijn vrouw op handen draagt en alles voor haar doet, frietjes, singstar en nog meer lachen. Zalig!

Dinsdagavond een leuke en efficiënte vergadering gehad met lekkere chocomoussetaart. Om daarna thuis te komen en mijn ouders met een hele groep een lied te horen zingen onder mijn raam. Ze waren aan het oefenen voor een surprise. En hun movekes waren supergrappig!

Woensdagavond had ik een goed gevoel over mijn pianoles want ik had best wat kunnen oefenen en ik had een goede babbel met de pianoleraar. De beslissing om volgend schooljaar van leraar te veranderen is helemaal van de baan geschoven. Wat bezielde mij toch 2 weken geleden?

Donderdag ging ik bh's kopen en sloeg er zo maar even bijna 300 euro door. Waarom zijn bh's zo verrekte duur? Maar ik ben wel content met de aankopen.

Vrijdagavond legde ik de kletterende ruzie met mijn moeder weer bij, na er een hele nacht en dag van onder de voet te zijn geweest. De rest van de avond had ik voor mij alleen. Rust in huis: zalig!

Zaterdag lag ik dubbel van het lachen om een klant. Hij begon in zijn verstrooidheid de boodschappen van een andere klant in zijn tas te laden. Tot mijn grote verbijstering waren dat net de boodschappen van de zuurste klant ever! Maar de verstrooide professor kreeg met zijn charmes de zure dame toch aan het lachen. En even later vond ik een kaft terug, die mijn bazin al 3 weken kwijt was. Ze was achter de bierbakken gesukkeld. Ik had dus ook weer mijn goede daad van de week gedaan.

Zondag was het geen weer om buiten te komen dus deed ik maar van luieren en een beetje poetsen. En vooral van veel lezen want ik ben in een heerlijk meeslepend boek bezig waardoor ik alles om me heen vergeet.

En over het algemeen heb ik deze week superveel pianogespeeld waardoor ik eindelijk een stuk zal kunnen afronden woensdag in de pianoles.

 

Het volgende "Tita counts her blessings"-postje zal alvast ook goed gevuld zijn met leuke dingen: nice things on my to do-list!

08:00 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zo, dat was weer een fijne week. Goed dat je de slechte dingen overschrijft met je blessings, da's een geweldig positieve manier om naar t leven te kijken. Wou dat ik zo ook het zonnetje kon laten schijnen...

Gepost door: LJ | 21-06-11

Reageren op dit commentaar

Dit wekelijkse blessings-postje schrijf ik heel bewust hoor. Om mezelf ook op die leuke dingen te wijzen. Maar over het algemeen ben ik wel nogal een positivo. Hoewel... Ik ben eigenlijk een binnenvetterke en vooral eentje die alles verdringt, die doet alsof het er gewoon niet is dat negatieve. Ik kan dat nogal goed buitensluiten. Maar op een bepaald moment komt het er dan ook weer heel hevig uit, hoor.

Gepost door: Tita | 21-06-11

Reageren op dit commentaar

Mooie blessings! :)
Fijn hè, om er af en toe bij stil te staan?

Gepost door: Anki | 21-06-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.