18-06-11

Tita needs your help

Binnen dik 14 dagen verjaart mijn mama en de paps, de zussen en ik zijn nog steeds op zoek naar een cadeau. Een bon voor de sauna, een juweel, een ballonvaart,... dat hebben we allemaal al eens gegeven. Een plantenbon is zo saai. En een huishoudapparaat is zooooo FOUT! Dus zoeken we iets originelers of leukers. Iemand een ideetje? Waar scoorden jullie enorm mee op jullie moeders verjaardag? Of op moederdag?

Ook ben ik op zoek naar een "to do on your birthday"-list. Mijn mama zal namelijk op reis zijn op haar verjaardag. En ik wil haar verrassen met een kaart (of briefjes) met daarop 53 dingen (ja, ze wordt 53) die ze mag doen op haar verjaardag. Zoals ontzettend veel chocolade eten, cadeautjes krijgen, sms-jes met verjaardagswensen lezen,... Maar ook met originelere dingen. Of stapelgekke dingen. Iemand ideetjes? Of is er iets wat jij altijd ontzettend graag doet op je verjaardag?

Alvast bedankt voor jullie hulp!

22:26 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

- ze mag rommel gewoon laten liggen
- zo lang in bed blijven liggen als ze wilt
- een dag in de spotlights staan
- ze mag die dag veel complimentjes ontvangen
- ze mag trots zijn op alle dingen die ze al heeft bereikt in haar leven
- ze mag een heel goede en ontspannende massage eisen aan je vader :p
- ...

Goh, ik denk dat de leukste dingen vaak ook eerder persoonlijke en creatieve dingen zijn. Mss een soort van scrapbook dat jullie maken, met foto's en herinneringen in van de afgelopen 53 jaar. Persoonlijke stukjes tekst. gewoon een leuk boek waar ze steeds met een leuk gevoel in kan bladeren.

Gepost door: justm3 | 19-06-11

Reageren op dit commentaar

Ha, leuk: alleen is't geen uitslaperke! ;D

We hebben uiteindelijk besloten dat ze op reis iets mag kopen op onze kosten: ze koopt graag juweeltjes en dan zijn we zeker dat ze het graag ziet.

Gepost door: Tita | 19-06-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.