14-06-11

Tita counts her blessings

Een beetje verlaat wegens te moe en weinig tijd en zo.

Maandag: Een leuk middagje babysitten op weliswaar een zieke buurjongen (die uiteindelijk nogal levendig bleek), maar ook op een vrolijk buurmeisje.

Dinsdag: Het begin van de bioweek. De dag vloog voorbij en dat is altijd leuk. 's Avonds had ik een leuke, ontspannen vergadering met wijn en koekjes,... Tot HET onderwerp aan bod kwam, helaas.

Woensdag: Mijn pianoles bleek geweldig leuk te zijn. Net nadat ik beslist had dat ik van pianoleraar wil veranderen. Hmm, dat brengt me natuurlijk weer aan het twijfelen. Nadien kreeg ik geweldig goed nieuws over HET onderwerp van de vergadering van de dag voordien.

Donderdag: Onverwachts 's avonds nog gaan babysitten. Helaas werd Thor wakker door een nachtmerrie en was helemaal over zijn toeren. De oplossing bleek mama opbellen zodat hij haar stem kon horen en hem daarna in het bed van mama en papa te leggen. Door het gehuil van Thor schrok Liv dan weer wakker en begon ook te huilen. Ze viel even later superschattig terug in slaap in mijn armen. 10 minuten later was de rust weergekeerd en ik was best tevreden over mezelf.

Vrijdag: 's Avonds vierden we mijn zus Liselotte haar 25e verjaardag met superlekker eten (koninginnehapjes met frietjes en een speciaal dessertje met lasagnebladeren, platte kaas, honing, chocolade en noten).

Zaterdag: Een heavy dag. Normaal gezien had ik om 14u gedaan met werken. Maar door de drukte (wegens de bioweek) kon ik pas stoppen om 17u (had ik zelf aangeboden en werd enorm geapprecieerd) en was er zelfs geen tijd om even te gaan zitten om iets te eten. Dan maar af en toe iets uit het vuistje eten. De dag vloog voorbij.

Zondag: Relax-ochtendje met douche en potjes crème: zalig genieten! En ook uitkijken naar de middag, want dan stond een mini-vriendinnen-reunietje gepland. Helaas ging dat last minute niet door wegens een ziek babysitkindje dat we eigenlijk gingen meenemen, maar 40° koorts was te veel van het goede. Wel dan nog een gezellig babbelmiddagje gehad met 1 van de vriendinnen en ons reunietje werd verzet naar de volgende dag. 's Avonds begon ik ook te kijken naar de afleveringen van "Dat zal ze leren! De Zeevaartschool" op iwatch: ik heb me redelijk kreupel gelachen.

Voilà, ik hoop dat jullie ook zo'n fijne week hadden.

08:25 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

HET onderwerp? Nu maak je me wel nieuwsgierig...

Gepost door: LJ | 14-06-11

Reageren op dit commentaar

Veel te ingewikkeld om uit te leggen, daarom noem ik het maar HET onderwerp. Het is iets met een lokaal ingebruik nemen en wetgeving daarrond en zo.

Gepost door: Tita | 14-06-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.