06-05-11

Tita en de 10-tjes in haar leven

10 jaar geleden:

Toen was ik 17. Ik zat in het 5e middelbaar en volgde Secretariaat-Talen. Ik was mijn vriendinnen naar die richting gevolgd: één van de grootste fouten uit mijn leven.

10 maanden geleden:

was net een paar dagen geleden de Tour de France door mijn dorp gepasseerd - begon ik net aan een nieuwe werkweek - keek ik reikhalzend uit naar vakantie - kocht ik een nieuwe gsm (die ondertussen al vaker uit elkaar ligt dan dat hij werkt) - kocht ik leuke kleren tijdens de solden

10 dagen geleden:

Een doodgewone werkdag zoals er honderden zijn op een jaar.

10 uur geleden:

zat ik te prutsen met Google Chrome, Google Reader en Google Agenda.

10 minuten geleden:

zat ik na te denken over dit postje.

Over 10 minuten:

sluit ik waarschijnlijk mijn boek en is het (hoog) tijd om mij naar dromenland te begeven.

Over 10 uur:

heb ik nog net een half uurtje tijd voor mezelf voor ik naar mijn werk moet vertrekken. Misschien moet ik dan nog maar eens wat pianospelen. Of me even in de zetel nestelen met een boek.

Over 10 dagen:

heb ik mijn wekelijkse vrije dag en ik vrees dat dat een poetsdag gaat worden.

Over 10 weken:

moet ik waarschijnlijk nog maar 1 of 2 weken werken voordat ik vakantie heb. En vermits ik misschien naar Spanje trek deze zomer, ben ik dan waarschijnlijk het één en ander aan het plannen: bezienswaardigheden, dingen die in mijn valies moeten,...

Over 10 maanden:

is het maart. Dan hoop ik eindelijk een appartementje te hebben gevonden. En liefst ook nog een autootje te hebben gekocht, zodat ik mijn vrijheid wat kan uitbreiden. En 10 kilootjes minder op de weegschaal: daar droom ik ook van.

Over 10 jaar:

hoop ik dat ik toch eindelijk eens een lief heb. En dat we samen kindjes hebben. Liefst 4. Maar als het er maar 1 of 2 zijn ben ik ook al content. Ik hoop dat we dan in een gezellig huisje wonen en dat we tijd hebben voor elkaar en voor leuke dingen. En ik hoop eigenlijk ook een beetje dat ik me dan heb omgeschoold en een toffe job uitoefen.

00:47 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuke toekomstplannen... Begin er maar aan ;-) (zegt degene die zelf nog altijd geen stappen heeft ondernomen voor haar enige goede voornemen voor 2011... ahum)

Gepost door: LJ | 06-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.