03-05-11

Tita en haar "favorieten"

Wanneer ik een leuk filmpje zie op youtube. Of wanneer ik op een leuke blog terechtkom. Of een interessante website. Dan druk ik er op. Op het "toevoegen aan de werkbalk Favorieten"-knopje. Ik deel ze niet in. Nee, want dat duurt te lang. Maar op de duur heb je dan een ellenlange lijst met favorieten. En ondertussen zie ik eigenlijk het bos niet meer door de bomen. De oplossing is uiteraard om ze dan WEL te sorteren in mappen.

Maar wat ik mij afvraag... Bestaat er een systeem op internet waarin je je eigen mappen kan hebben en kan indelen? Zoiets als wanneer je op je gsm je menu in lijstvorm of in roosterweergave kan zetten? Begrijpt er eigenlijk zelfs iemand wat ik bedoel? Of loop ik gewoon heel erg achter op internetgebied en bestaat dat al ontzettend lang? Iemand die kan helpen?

21:42 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

En iemand die iets begrijpt van Google Reader?

Gepost door: Tita | 03-05-11

Reageren op dit commentaar

Hey Tita, ik gebruik Google Reader voor de updates van de blogjes die ik volg. Dat is eigenlijk heel makkelijk te gebruiken: je kopieert de link van de blog die je wil volgen en in je Google Reader scherm klik je linksboven op "Een abonnement toevoegen", waar je dan de link kan toevoegen en hopla, 't staat in de lijst links op je scherm. Die lijst kan je ook weer indelen in categorieƫn, maar dat heb ik zelf niet gedaan.
Wat je favorieten betreft, ik gebruik Google Chrome als mijn browser en daar kan je de links ook indelen in verschillende mappen en submappen, ook erg handig. (Als dat is wat je bedoelt tenminste!)

Gepost door: LJ | 04-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.