11-04-11

Tita en de leuke dingen van haar eerste vakantiedag

Eigenlijk had ik zaterdag al om 14 u gedaan met werken, waarna ik mij met een boek in het zonnetje heb geïnstalleerd en mijn eerste beetje bruine kleur heb opgedaan. Maar mijn eerste volledige vakantiedag was gisteren.

Ik maakte een wandeling van zo'n 2 uur door de bossen hier in de omgeving en stond versteld van mezelf dat ik die afstand op amper 2 uur aflegde. Mijn conditie gaat er duidellijk op vooruit na 3 weken. Onderweg kwam ik 4 lagere school-meisjes tegen die aan de kant van de weg een kraampje hadden gezet met gratis koekjes en een drankje voor voorbijgangers. Van zo'n dingen word ik echt vrolijk. En mijn muntdrankje smaakte lekker fris.

Na een deugddoende douche vond ik dat ik wel wat rust verdiend had. Dus heb ik wat zitten prutsen op mijn computer en me daarna in het zonnetje geïnstalleerd met mijn boek. En ook de kat kwam erbij liggen om te knuffelen.

's Avonds heb ik dan gekeken naar de film "Revolutionary Road". Maar ik vond hem maar matig eigenlijk. Hij kon me niet echt boeien. Misschien wel omdat ik het boek ook al gelezen had. Deze week zag ik trouwens ook de film "Love happens" en daarbij rolden de tranen me over de wangen, maar dat kan ook wel te maken hebben met het feit dat ik nogal een emo-kip ben.

08:21 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mmm zalig, een heerlijk relaxte vakantie voor de boeg! Geniet ervan hoor!

Gepost door: LJ | 11-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.