31-03-11

Tita en een dagje met een dubbel gevoel

Pffff! Zucht! Ik ben een beetje jaloers. 't Blijft een gezonde jaloezie hoor. Maar toch...

Ik kreeg vandaag te horen dat S. terug zwanger is. En ik ben ontzettend blij voor haar want enkele maanden geleden verloor ze haar eerste kindje. En al die tijd zat ik enorm met haar in. Ik hoop van harte dat het deze keer goed gaat en dat ze binnenkort een gezond babytje in haar armen mag houden. Maar toch fluistert er een klein duiveltje in mijn oor dat ik dat ook wil. Als ik zo'n babytje zie dan smelt ik helemaal. En af en toe krijg ik het echt wel moeilijk omdat ik dat allemaal moet missen en omdat het er voorlopig niet naar uitziet dat dat er gauw zit aan te komen bij mij.

Een uurtje geleden kwamen mijn ouders dan weer thuis met het nieuws dat mijn jongste zus en haar vriend een huis hebben gekocht. Nu hebben ze met hun huurappartementje al ongelooflijk veel geluk gehad qua kosten en zo. En nu vinden ze nog eens bijna hun droomhuis, volledig in orde, voor een prijs: een kans van once in a lifetime. En ja, ook hen gun ik dat wel. Maar zelf ben ik al zo lang op zoek naar een betaalbaar huurappartementje.

't Zit trouwens ook een beetje tegen op 't werk. Eigenlijk doe ik dat niet graag. En ik besef het meer en meer. Daardoor ben ik er vaak niet met mijn hoofd bij en vergeet ik dingen (ik ben sowieso trouwens nogal een vergeetachtige). En dat begint mijn bazin een beetje op haar zenuwen te werken. Dus ik vrees dat ik binnenkort terug werk kan beginnen zoeken en dan zijn we terug bij af.

Ik heb zo hard het gevoel dat mijn leven al jaren "on hold" staat.

 

 

22:57 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey meid, ik heb dat gevoel ook gekend en zie het ook om me heen.
Wat houdt je tegen om door te gaan met je leven? Ergens is wel een betaalbaar appartement te vinden, 't moet daarvoor niet luxueus zijn als het maar jouw plekje is.
Als je niet tevreden bent met je huidige job, waarom dan geen avondschool volgen en stilletjesaan uitkijken naar een andere job? Wat zijn je talenten, je pluspunten, waar ben je goed in?
Ik las ergens dat je ervoor moet zorgen om regelmatig iets nieuws te doen, omdat regelmaat algauw verandert in sleur en sleur in het bekende "is dit het nu echt?" gevoel.
En die kindjes, die komen er wel. Een man heb je daar niet per se voor nodig ;-)

Gepost door: LJ | 05-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.