16-03-11

Tita en een plannetje

Dankzij de smoelenboek heb ik vriendinnen teruggevonden van 10 jaar geleden. En met sommigen is het weer net als toen. Buiten dat we wat ouder zijn geworden natuurlijk. En dat onze leefwereld een beetje veranderd is.

Zo is het ook met P. Ze is echt niks veranderd in die tien jaar. Nog altijd heel impulsief en een klein beetje naïef. Maar een schatje. We wonen nogal ver van elkaar af (ten minste als je geen auto hebt). Daardoor kunnen we elkaar niet zo vaak zien. Meestal zitten er een paar maanden tussen 2 afspraken. Maar als we afspreken amuseren we ons geweldig en raken we niet uitgebabbeld.

P. is op facebook ook al een tijdje bevriend met E., een andere vriendin van ons van vroeger. En liefst van al had ze die eens teruggezien. Ik heb al die jaren nog contact gehad met E., weliswaar ook sporadisch: door werk en van die dingen. Maar gisteren zat ik met E. wat heen en weer te mailen om nog eens af te spreken. En plots kwam ik op het idee om haar mee te nemen naar P. binnenkort. En dat gaan we dus doen. Maar we willen het een beetje als een verrassing voor P. houden.

Ik ga P. straks bellen en vragen of ik binnenkort mag langskomen. En of ik iemand mag meebrengen. Waarschijnlijk denkt ze dan dat ik een lief heb (wat ik dus NIET heb, for the record). Maar ik ga haar lekker in de waan laten. En dan staan we binnenkort dus met ons tweetjes voor haar deur: E. en ik. Ik ben er zeker van dat dat P. enorm goed gaat doen.

Ik heb er al veel plezier in om dat allemaal te organiseren. Maar ik hoop vooral dat mijn plannetje lukt. 

07:53 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.