10-03-11

Tita en vriendinnetjesdag

Laatst had ik het over vriendinnen die kindjes kregen. En die dan geen tijd meer hadden om af te spreken. En dat dat mij kwetste. En dat ik hen dat niet durfde zeggen.

Met die ene vriendin die ik zo miste, heb ik maandag een gezellige  voormiddag besteed. Gewoon wat bijbabbelen. Haar dochtertje bewonderen. Lachen met de gekke snoeten van haar mini-versie. Het deed deugd.

Ik heb niet expliciet gezegd dat ik al die leuke momenten mis. Dat ik HAAR mis. Maar ze begon zelf wel over het feit dat ze minder tijd had voor die dingen en dat ze daar eigenlijk vaker werk van zou moeten maken. Ik begrijp nu ook wel dat haar agenda enorm hectisch is. En dat de schoolvakanties (ze staat in het onderwijs) zowat de enige momenten zijn waarin ze eens op haar gemak kan afspreken. En ze zei dat ik aan haar oren mocht komen trekken wanneer ik vind dat ik haar te weinig zie.

't Was ongelooflijk fijn om te merken dat onder die mama-kant, die ze nu erbij heeft, nog altijd dezelfde madame zit. Dat we nog steeds om dezelfde dingen moeten lachen. En dat we nog altijd goede gesprekken kunnen hebben.

09:00 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuk te lezen! Altijd leuk om terug een goeie vriend/vriendin terug te zien, hopelijk kunnen jullie, jullie band onderhouden.

Gepost door: just-me | 10-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.