12-12-10

Tita en de tijd terug draaien

Soms wou ik dat de tijd een terugspoelknopje had. Zoals je cd-speler.

Dan spoelde ik de tijd terug naar zowat 15 jaar geleden. En dan werd ik een voorbeeldige student. Die geen enkele keer bleef zitten. En dan ging ik verder studeren, iets met kindjes, leerkracht lager onderwijs of zo. En daarna... Daarna vond ik de job van mijn leven.

Om maar even te zeggen dat ik ontzettend veel spijt heb dat ik mijn diploma van het middelbaar niet gehaald heb. En dat ik nu ook weer niet de pest heb aan mijn job, maar dat ik nu besef dat het zo veel mooier had kunnen zijn. En dat ik het heel erg stiekem toch graag nog eens zou proberen.

En dat er een heleboel dingen zijn die me toch tegenhouden. Die me niet zouden mogen tegenhouden.

09:02 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wat houdt je dan tegen? Je bent nooit te oud om een diploma te halen... Het enige wat je nodig hebt, is voldoende motivatie!

Gepost door: LJ | 13-12-10

Reageren op dit commentaar

Ik wil eerst alleen wonen: hier thuis is studeren echt niet te doen omdat mijn ouders er niet meer in geloven en mijn studieplanning dus niet zouden respecteren. Bovendien wil ik gewoon op mijn plooi zitten.
Ten 2e ben ik bang dat het niet combineerbaar is met werken. En ik vrees (ik weet eigenlijk wel zeker) dat ik niet zoveel zelfdiscipline heb om me na het werk nog aan mijn boeken te zetten. Dat heeft het verleden me al geleerd. *zucht*

Gepost door: Tita | 13-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.