21-11-10

Tita en de beestjes

Ik ben gek op dieren en kan daar echt uren naar kijken. Een zoveelste herhaling van een dierenprogramma? Daar zit ik niet mee. Die dieren blijven even mooi en blijven me evenveel fascineren.

Dierentuinen vind ik stiekem heel leuk. Vorig zomer ben ik zelfs een hele dag op mijn eentje naar de Antwerpse Zoo geweest. Ik wou per sé Kai-Mook zien terwijl hij nog klein was. Ik heb dan ook meer dan een uur aan het terrein van de olifanten gestaan en filmpjes en foto's gemaakt. Maar ook de andere dieren heb ik allemaal gezien. Ik overweeg zelfs om een abonnement op de Zoo en Planckendael te nemen, want ik vind het supergezellig om, wanneer ik in Antwerpen ben, even de Zoo binnen te springen om er mijn boterhammetjes te gaan opeten.

Maar ik hou niet alleen van wilde dieren. Liefst van al zou ik thuis een halve boerderij hebben rondlopen: een pony, geitjes, poezen, konijntjes,... Maar ik heb een hekel aan het uitmesten van koten, dus waarschijnlijk zal het later bij een paar poezen en misschien een paar konijntjes blijven.

Ik ben trouwens echt een poezenmens, hoewel ik best wel van honden hou. Maar ik wil niet elke dag gaan wandelen met mijn hond en ik vind dat honden een sterkere geur hebben. Dus geef mij maar een lieve kat die 's avonds op mijn schoot komt liggen spinnen, terwijl ik een boek lees.

14:13 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.