10-11-10

Tita, de babysit

Maandag is mijn vaste babysitdagje. Dan pik ik mijn schattige babysitkids op van school, steek hen in bad, geef hen eten en kijk samen met hen tv. En na het verhaaltje, stop ik hen in bed. Heerlijke momenten, vind ik dat.

Ik ben bijna 27, single, en heb nog geen kindjes. Maar het kriebelt wel. Het kriebelt ongelooflijk hard. Als tiener droomde ik ervan om voor mijn 25e mama te zijn. Maar dat is me dus niet gelukt. Mijn volgende streefdoel is voor mijn 30e verjaardag. Maar dat begint ook ferm te korten. Ik wil namelijk toch wel met 2 zijn om een kindje op de wereld te zetten. En liefst van al wil ik niet na een relatie van een maand al zwanger zijn. Nee, ik wil een stabiele relatie. En dan... een kindje. Of 4, als ik dan echt mag dromen.

Dus je begrijpt dat ik niet één van die babysits ben die blij is wanneer de ouders thuiskomen en je de kindjes terug kan afgeven. Nee, ik geniet van de lieve knuffels, de gekke uitspraken, de zotte kuren. Van het feit dat ze in mijn armen in slaap vallen, dat ze me natspetten wanneer ze in bad zitten, dat ze even boos worden op mij en 2 minuten later zeggen dat ik lief ben,... En ik vind het zalig om hen in hun bedjes te zien liggen slapen.

Het gemis doet soms pijn, maar het verlangen is mooi.

09:03 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.