07-11-10

Tita en pijnlijke voeten

Zoals elk jaar kijk ik enorm uit naar de boekenbeurs. Dat is echt het walhalla voor boekenbeestjes zoals ik. Ik moet me dan echt ongelooflijk hard inhouden om niet alle 4 die hallen leeg te kopen.

Maar daar wou ik het nu niet over hebben. Nee, deze madame is nogal gek van hoge hakken. Pumps en elegante botjes: ze zijn helemaal mijn ding. Voor mijn werk kan ik niet anders dan platte, onelegante schoenen dragen, helaas. Daarom geniet ik er in mijn vrije tijd extra van om op mooie schoenen rond te lopen.

Zo ook dus vorige week toen ik mezelf trakteerde op een dagje boekenbeurs. Hm, die hoge hakken waren dus een heel erg slecht idee. Al na een uurtje voelde ik tintelingen in mijn tenen. Maar enkele uurtjes later voelde ik mijn tenen niet meer en brandden mijn hielen. Ik deed nog een poging om af en toe van de ene voet op de andere te springen. Maar dat kon uiteraard niet baten. Dus thuis heb ik dan maar mijn voetjes omhoog gelegd om te bekomen van de mishandeling.

En voor volgend jaar hoop ik dat ik mijn lesje heb geleerd. Misschien moet ik toch maar eens rondkijken voor een elegante, platte schoen. Naar het schijnt bestaan die OOK.

20:02 Gepost door Tita | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Als je elegante platte schoenen vindt... Let me know!

Gepost door: LJ | 10-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.